Wie zijn wij?

Klanten die niet of slecht betalen, kunnen uw onderneming in serieuze problemen brengen. Bij IncassoPunt bieden we u een brede waaier aan diensten om die ongewenste situatie te voorkomen. Wij zijn een slagvaardig team financiële professionals met brede ervaring in debiteurenbeheer, incasso en juridische en financiële diensten.

Uw belang is ons belang. De hoogkwalitatieve dienstverlening van IncassoPunt is persoonlijk, snel en resultaatgericht. In binnen- en buitenland. Onze manier van werken is transparant. U heeft 24/7 online inzicht in de dossiers die u ons hebt toevertrouwd. En met één aanspreekpunt heeft u altijd een persoonlijke gesprekspartner binnen ons bedrijf.

Uw geld is uw recht
Debiteurenbeheer of ‘credit management’ is een vak apart. Niets is zo vervelend als een goede klant te moeten nabellen en aanmanen om eindelijk eens de rekening te betalen. Soms bent u te laat en is de klant niet meer in staat zijn schulden te voldoen. Dit kan tot grote verliezen leiden en zelfs het voortbestaan van uw eigen onderneming in gevaar brengen. Dit soort problemen kunt u voorkomen met een goed debiteurenbeheer. Slaagt u daar zelf niet in? Besteed het dan uit aan een ervaren credit management bureau.

Nieuwsgierig over onze beleving?
Indien u een vraag of opmerking heeft, kunt u rechts het “Stel uw vraag” formulier invullen. Wij proberen u dan zo spoedig mogelijk een reactie of antwoord te geven op uw vraag of opmerking.

02/486.41.24

Ma/vrij: 08.30 - 18.00 uur
Zaterdag: 09.00 - 13.00 uur

Stel uw vraag

Stel uw vraag

"*" indicates required fields

Naam*

Bel mij terug

Bel mij terug

"*" indicates required fields

Naam*

Maak een afspraak

Maak een afspraak

"*" indicates required fields

Naam*
DD dash MM dash YYYY

Live presentatie

Live presentatie

"*" indicates required fields

Naam*
DD dash MM dash YYYY

Incasso Calculator

Go Recover

Wacht geen dag langer op uw geld! Online indienen, snelle uitbetaling en van A tot Z geregeld.